Zorg en Gouweloos

Maximale betrokkenheid en gastvrijheid.

In de zorgsector onderhouden, beheren, vernieuwen, renoveren, verduurzamen en passen we technische installaties aan. Het minimaliseren van overlast is een kritische succesfactor bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Door onze gastvrije benadering, nauw overleg en afstemming met betrokkenen en inzet van getrainde medewerkers, voldoen we aan de wensen en eisen die onze opdrachtgevers stellen. Naast excellente uitvoering op operationeel niveau, zijn we bijvoorbeeld in staat installatieverantwoordelijkheid gedelegeerd in te vullen, u zeer praktisch te adviseren en gegevens voor uw meerjarenonderhoudsplan aan te leveren.

U kunt rekenen op de inzet van sociaalvaardige medewerkers die de werkzaamheden onopvallend uitvoeren en respect hebben voor uw klanten.

Binnen uw organisatie maakt u gebruik van diverse technische installaties. Van noodstroomvoorzieningen tot koeling en van een brandmeldinstallatie tot een zorgsysteem. En al deze techniek dient regelmatig onderhouden te worden en te voldoen aan alle normen en wet- en regelgeving. Dagelijks verzorgt Gouweloos onderhoud aan alle voorkomende technische installaties. Uw installaties houden we in topconditie. En dat doen we tot tevredenheid van onze klanten!