WakaWaka

Gouweloos steunt dit jaar WakaWaka

Ieder jaar doen wij mee aan de traditie om onze relaties met kerst een cadeau te geven als blijk van waardering. Dit jaar wilden we het echter anders doen.
We wilden deze Kerst stil staan bij diegene die het minder goed hebben en dus hebben wij besloten om, in plaats van de gebruikelijke wijn aan onze relaties, een bedrag te doneren aan de WakaWaka Foundation.

In deze donkere dagen verlicht WakaWaka het leven, zij maken duurzame energie toegankelijk voor iedereen. Dankzij hoogwaardige zaklampen & powerbanken op zonne-energie zorgen zij dat elektriciteit bereikbaar wordt, ook voor mensen in nood. Immers toegang tot licht en elektriciteit betekent toegang tot onderwijs, tot communicatie, tot manieren om een inkomen te verdienen, tot een betere toekomst.

De zon is de grootste natuurlijke energiebron die we hebben. Zonlicht is er in overvloed, het is duurzaam en het is overal beschikbaar. Het is dé oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft, maar geen stopcontact in de buurt. Daar moeten we gebruik van maken.

Dankzij donaties en de aankoop van producten helpt WakaWaka om iedereen gebruik te laten maken van de kracht van de zon zoals bijvoorbeeld overlevenden van aardbevingen of in scholen in afgelegen gebieden. Iedereen kan gebruikmaken van solar-producten van dezelfde goede kwaliteit en mooi design.

Lees meer over WakaWaka