Rotterdam...

Rotterdam, daar zijn we gevestigd. Al 100 jaar. We voelen ons nauw verbonden met deze prachtige stad. Rotterdam heeft veel te bieden. Het is een fijne stad. Om in te werken. En om in te wonen, te studeren en te recreëren. Gouweloos Techniek is fan van Rotterdam. Rotterdam is onze “hometown”. We promoten Rotterdam!

…onze “hometown”.

Om Rotterdam te promoten maakt Gouweloos Techniek gebruik van de Rotterdam Branding Toolkit. De toolkit is een online platform dat wordt ontwikkeld en beheerd door Rotterdam Partners namens Rotterdam Make It Happen. Het doel van de kit is het ter beschikking stellen van foto-, video en andere materialen voor gebruik in uitingen ter promotie van Rotterdam. Het beeldmateriaal op deze pagina is afkomstig van de Rotterdam Branding Toolkit. Bron en fotograaf/rechthebbende staan vermeld onder Colofon op deze site.

Gouweloos Techniek herkent zich in het gedachtegoed van Rotterdam Make It Happen. En brengt graag de beschrijving van Rotterdam onder de aandacht.

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Zoeken het eerder op. Zoals de Nieuwe Maas een sterk symbool is voor de constante beweging. Een stad waar de Make It Happen mentaliteit voelbaar en zichtbaar is. Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit. Of je nu bewoner bent, bezoeker, student of ondernemer.

De typisch Rotterdamse mentaliteit en DNA laten zich vangen met woorden als internationaal, ondernemend en rauw. Werelds, grensverleggend, no-nonsense. Ze vormen het fundament van Rotterdam Make It Happen, de gezamenlijke citymarketing pay-off die eind 2014 is ontstaan uit de samenwerking tussen Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners, Rotterdam Topsport en Rotterdam Festivals.

Steeds meer mensen, instellingen en bedrijven in de stad omarmen Rotterdam Make It Happen en geven er dagelijks op hun eigen manier invulling aan. Door te innoveren en te ondernemen. Door samen te werken en te verbinden. Door vooruit te lopen op de massa en de nek uit te steken, te durven. Door na te denken over duurzame oplossingen. Door te ontdekken, te beleven, te doen.

Op de website van Rotterdam Make It Happen vind je inspiratie over hoe de Rotterdamse mentaliteit en aanpak invulling krijgt door personen, organisaties en bedrijven. Echte Rotterdamse verhalen en successen. Allemaal met een eigen insteek. Stuk voor stuk wat ons betreft mooie voorbeelden van Rotterdam. Make It Happen.

#ROTTERDAM #MAKEITHAPPEN

De dienstverlening van Gouweloos is gebaseerd op een aantal waarden. Gecombineerd met onze technische expertise, herkent u de volgende aspecten:

 • we zijn een Rotterdams bedrijf en opereren vanuit deze geweldige stad;
 • we hanteren een heldere visie, missie en strategie, gericht op de toekomst;
 • we werken met respect voor:
  1. o alle betrokkenen bij Gouweloos;
   o het milieu en de komende generatie;
   o een gezonde financiële positie;
 • we willen uw verwachtingen overtreffen en u verrassen;
 • in onze dienstverlening staat gastvrijheid centraal door servicegericht, inlevend, toegankelijk, hartelijk, oplettend en zichtbaar te zijn;
 • we zijn vindingrijk en vakkundig en dat merkt u aan onze geschoolde en getrainde medewerkers, onze proactieve houding, ons oplossend vermogen en praktijkgerichte aanpak.

Dit is hoe wij het doen.