Missie & visie

Bij Gouweloos hechten we veel waarde aan onze missie en visie. Voor u is direct duidelijk waar we voor staan en waar we voor gaan. En het zijn geen loze kreten, opgesteld door directie of een externe partij. Onze missie en visie is met het gehele bedrijf opgesteld. Alle medewerkers hebben er aan bijgedragen. Daarom hechten we veel waarde aan onze missie en visie. Ze zijn namelijk écht en van ons allemaal!

Onze missie

Adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van technische installaties is onze kerntaak. Dit doen we sinds 1920 voor de overheid, voor het bedrijfsleven, in de zorg en in het onderwijs, stipt en 24 uur per dag. We gebruiken beproefde, gegarandeerde en duurzame technieken.

Wij zijn een Rotterdams bedrijf met dito aanpak, waar betrokken medewerkers een veilige en prettige werkplek hebben. Zij zijn zelfstandig en dragen de grote verantwoordelijkheid om onze klanten tevreden te stellen. Wij reageren snel en maken afspraken die we nakomen. Zo bouwen we aan langdurige relaties.

Onze visie

Wij willen de meest directe en efficiënte technische partij zijn die door samenwerking en persoonlijke betrokkenheid verwachtingen weet te overtreffen.