Gastvrij Gouweloos

Hospitality (gastvrijheid) in de technische dienstverlening? Jazeker!

Al jaren zijn we actief om onze mensen zich ervan bewust te maken dat ons gedrag grote invloed heeft op de beoordeling van onze dienstverlening. Bewustwording door training, nieuwsbrieven, persoonlijke begeleiding, klant­tevredenheids­onderzoek en opbouwende kritiek in de vorm van feedback. 

Onze technici realiseren zich dat als zij een opdracht komen uitvoeren, zij bij u op bezoek zijn. En dat de aanwezigheid en de werkzaamheden overlast kunnen geven. Om dit tot een minimum te beperken acteren zij zo onzichtbaar mogelijk, en juist zichtbaar als het moet. Dragen zij herkenbare en schone kleding. Maken zij oogcontact bij binnenkomst en groeten vriendelijk. Melden zij zich aan en weer af als zij vertrekken. Geven indien gewenst een toelichting op de geplande werkzaamheden en melden de status bij vertrek. Voeren met collega’s uitsluitend zakelijke gesprekken. Houden de plek waar zij tijdelijk werken netjes en bij het verlaten ervan wordt opgeruimd.

Betekent dit nu dat u totaal geen last van ons heeft? Helaas niet! Wij maken fouten, net als iedereen. Wel staan we open voor kritiek en willen we graag verbeteren.