Corporaties en Gouweloos

Investeren in toekomstbestendige techniek.

Als corporatie, vastgoedeigenaar of investeerder beschikt u over meerdere vastgoedobjecten waarin techniek aanwezig is. Deze techniek wordt planmatig onderhouden. En bij storingen en calamiteiten dient er snel een technicus ter plaatse te zijn die ter zake kundig is en direct (nood)maatregelen treft.

Voor diverse vastgoedorganisaties beheert Gouweloos op doelmatige wijze technische installaties. Voor deze opdrachtgevers staan we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar om uit te rukken bij calamiteiten en correctief onderhoud uit te voeren. Dagelijks ondersteunen we op operationeel niveau het technisch team van onze opdrachtgevers.

Heeft u behoefte aan meer tactische ondersteuning? We zijn optimaal in staat een investeringsvoorstel uit te werken voor de overstap naar duurzame installaties of u van gegevens te voorzien voor uw meerjarenonderhoudsplan. De vervanging van galerijverlichting door energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting is hiervan het resultaat. Benieuwd naar meer resultaten? Graag maken we persoonlijk kennis om te proeven of we ook voor u onze mouwen op mogen stropen!